Ervaar je (veel) stress op je werk?

Tel je de dagen af tot aan jouw vakantie? Of kom je zelfs na een vakantie niet uitgerust terug? Groei je niet door in je werk of ben je na een werkdag nog steeds bezig met jouw werk? Heb je s’ochtends moeite om op te staan en ga je met tegenzin naar jouw werk?

Misschien heb je wel last van stress. Stress is namelijk een onderschat probleem. Maar wist je dat stress nummer 1 oorzaak is van veel ziektes? Het uit zich ook lichamelijk in de vorm van vermoeidheid, hoofdpijn, pijn, rusteloosheid, slapeloosheid, hartkloppingen, problemen met ontlasting, ademhaling en ga zo maar door.

Ben je vrouw, werk je voor een bedrijf of organisatie en loop je vast? Meld je dan aan voor onze stresstest. Wij voeren verschillende testen uit om te kijken wat het effect van stress op jouw gezondheid is. Hoe sta je ervoor en waar moet je waakzaam voor zijn?

Na aanmelding ontvang je van ons een vragenlijst. Wij vragen jou om de lijst voor de intake ingevuld aan ons te retourneren. Op basis van jouw antwoorden kunnen we het intakegesprek voeren. Wij proberen tijdens het gesprek te achterhalen wat jouw stresstriggers zijn en je krijgt een aantal tips die je direct kunt toepassen.

Reacties zijn gesloten.